Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD EN REPARATIE

Onderhoud

Een rieten dak behoeft enig onderhoud. Het is raadzaam om uw dak regelmatig door een vakman na te laten kijken. Hij inspecteert onder andere of het dak onderhoud nodig heeft of dat er alg (groene aanslag) verwijdert moet worden. Dit verhoogt de levensduur van uw dak en voorkomt grootschalig onderhoud. Een geringe investering in preventief onderhoud betaalt zich al snel terug in een relevante levensduurverlenging van uw rieten dak.

Mos:

Mos kan schadelijk zijn voor uw rieten dak. Neemt u contact met ons op om te laten kijken of het nodig is om dit te verwijderen. Voor een mooier/schoner aanzicht kan het altijd verwijderd worden.

Alg:

Bij van geïsoleerde daken kan alg zeer schadelijk zijn voor uw rieten dak. Laat dit zo spoedig mogelijk verwijderen.

Reparatie

Uw dak kan ook schade oplopen in de loop der jaren. Zo kan er stormschade ontstaan of kan uw dak om een of andere reden gaan lekken. Helemaal als uw dak van binnen is afgetimmerd, is er natuurlijk enige haast gemoeid bij het verhelpen van dergelijke problemen. In dit geval kunt u gerust contact opnemen met Bouwknegt Rietdekkers en uw probleem zal worden verholpen.

Onderhoudscontracten

Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Door middel van dit onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat uw dak ieder jaar door onze expert wordt geïnspecteerd. Kleine mankementen kunnen zo spoedig mogelijk verhopen worden zodat de levensduur van uw dak verlengt wordt. En dat tegen lagere kosten over de gehele levensduur!Neemt u contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudscontracten.

Voorbeeld onderhoudscontract